Hem Teknikdygnet – en nyhetssajt i samhällsbyggarnas tjänst!

Teknikdygnet – en nyhetssajt i samhällsbyggarnas tjänst!

Teknikdygnet.se fyller ett tomrum. Det är en företagsoberoende sajt som rapporterar om de senaste nyheterna från teknikkonsultbranschens över 10 000 aktörer som bidrar som samhällsbyggare. Här hittar Sveriges cirka 100 000 teknikkonsulter nyheter om branschen. Den vänder sig även till de som arbetar med samhällsbyggnad i företag och organisationer, eller bara är intresserade av det som händer i samhällsbyggandets frontlinje.

Se kortfilmen när Teknikdygnets grundare Mats Hedberg berättar om Teknikdygnet.se – Sveriges största nyhetssajt för samhällsbyggare.

Här kan ni läsa om de senaste större eller intressanta uppdragen. Teknikdygnet berättar även om viktiga och spännande personalförändringar i och mellan aktörerna i branschen. Vi rapporterar även om försäljningar och sammanslagningar som sker i branschen samt bolagens finansiella utveckling. Till det kan läggas viktiga trender i branschen samt intervjuer med tongivande branschprofiler.

Teknikdygnets ambition är att spegla hela branschen – inte bara jättarna. Har ni i ert bolag information som ni anser bör rapporteras i Teknikdygnet tveka då inte att kontakta oss via mejl till innehall@teknikdygnet.se eller på telefon +46-8-20 46 60. Behöver ni professionell hjälp med att producera högkvalitativa texter, bilder eller filmer kan vi även hjälpa till med detta.

Vi som står bakom Teknikdygnet.se är Vertical Partner AB – ett bolag som bland annat arbetar med att sammanställa och presentera information för olika branscher samt lyfta fram intressanta ämnen som våra läsare kan ta del av.

Vårt systerbolag Hedberg & Partners Business Communication AB har mångårig och djup erfarenhet av att arbeta som rådgivare inom PR och kommunikation till teknikkonsulter.

Vi som arbetar på Hedberg & Partners Business Communication AB arbetar även med traditionell PR- och kommunikation och har flera av landets tyngsta rådgivare anställda.

Med hopp om informativ och underhållande läsning!

Teamet bakom Teknikdygnet

Ps. Är det något du saknar eller har synpunkter på tveka då inte att höra dig till innehall@teknikdygnet.seMISSA INTE!

FÅ SVERIGES LEDANDE NYHETSBREV FÖR
SAMHÄLLSBYGGARE DIREKT TILL DIN MAIL! 

PSST! KOLLA ÄVEN IN VÅRT NYA OCH EFFEKTIVA
REKRYTERINGSVERKTYG HÄR!